Gestió d'agendes

Amb aquest servei NETWORKIA fa un pas més en l’atenció telefònica. La gestió d’agendes permet en tot moment tenir accés a modificar els seus cites així com els seus horaris de treball perquè nosaltres puguem donar informació actualitzada als seus clients.

Aquest servei és ideal per a professionals independents (metges, advocats, arquitectes, enginyers …) perquè podran dedicar-se plenament a les seves activitats professionals sent gestionada seva agenda i les seves trucades per nosaltres.

En qualsevol moment tindrà accés a la seva agenda via Internet i nosaltres podrem confirmar-li les cites o comunicar-li les anul·lacions d’última hora sense haver de preocupar de l’actualització ni de la creació de la mateixa.

Si ho desitja, en acabar la jornada podrem enviar-li l’agenda del dia següent per correu electrònic.

Casos pràctics de gestió:

  • Concertació d’entrevistes o assistents a una reunió: en el cas d’organitzar una reunió on va convocar als assistents li representa una inversió en temps important pot comptar amb nosaltres i així evitar les trucades i retrucades per confirmar l’assistència a aquest tipus de esdeveniments.
  • Missatges recordatoris a les visites: el dia de la visita al seu client rebrà un missatge recordatori via correu electrònic o sms avisant del l’hora de la reunió. Vostè podrà especificar el temps d’antelació amb el qual vol avisar als seus clients.
  • Trucada telefònica recordatori: la nostra Telesecretaria cridarà els contactes de la seva agenda per confirmar o recordar l’hora i la data de la cita. D’aquesta manera podrem confirmar la visita, modificar la data o cancel·lar la i així no perdre temps innecessaris per mancances d’assistència.
  • Reassignació de llistes d’espera: en el cas que un client no pugui assistir a la seva cita, en aquest moment anomenarem als que estiguin en llista d’espera perquè pugui optimitzar el seu temps i millorar els beneficis.
  • Impossibilitat de veure al client: en el cas d’un imprevist o retard sempre cridarem al seu client per comunicar-li l’anul·lació de la cita i programar un altre dia per a la visita.

Ideal per a professionals independents o per la convocatorio d’assistents a reunions.