TREBALLA A NETWORKIA

Uneix-te al nostre equip, forma part de NETWORKIA

La feina ben feta, la inquietud per buscar la màxima satisfacció del client, la passió per la innovació i la il·lusió en tot el que fem són algunes de les característiques que ens defineixen.

Som un equip jove amb una clara vocació d’innovar, evolucionar i des del principi apostem per la millora constant en la qualitat del servei i l’atenció al client.

En l’actualitat gestionem centres de negoci a Madrid i Barcelona. Si vols unir-te al nostre equip, envia’ns el teu CV per a futures candidatures a networkia@networkia.es .

Vull treballar en NETWORKIA

    Adjuntar CV:
    He llegit i accepto laPolítica de Privacitat i consento expressament a NETWORKIA BUSINESS CENTER S.L , perquè utilitzi la informació que vostè proporciona en aquest formulari per a estar en contacte amb vostè i per a enviar-li actualitzacions i promocions mitjançant correu electrònic, publicitat en línia personalitzada. Pot canviar d'opinió en qualsevol moment fent clic en l'enllaç donar-se de baixa que hi ha al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic promocional que rebi de la nostra part, o posant-se en contacte amb nosaltres al correu electrònic networkia@networkia.es Tractarem la seva informació amb respecte. Per a obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat, visiti el nostre lloc web. En fer clic a continuació, accepta que puguem processar la seva informació d'acord amb aquests termes.