T’OFERIM EL MILLOR

Descubreix les facilitats que trobaràs a Networkia

Personalització

El nostre equip està orientat a que se senti acollit des del primer dia, fins i tot abans d’instal·lar-se.

Disposarà en tot moment de First Class Support de referència que s’ocuparà personalment de les seves necessitats tècniques, administratives, logístiques i, per descomptat tot el que pugui requerir en el seu espai de treball (sala de reunions, oficina corporativa, coworking, oficina flexible …) perquè la seva estada a Networkia, sigui pel temps que sigui, es desenvolupi tot el millor possible.

Great place to work

Fidels a la filosofia “Great Place to Work” des de Networkia contribuïm a oferir a tots els nostres clients un espai de treball agradable en sentit ampli. Tot està perfectament estudiat: la ubicació dels nostres workspaces & coworking és immillorable a Madrid i Barcelona, ​​els espais de treball són amplis, lluminosos i confortables per treballar. Les zones comunes incorporen punts destinats a la desconnexió i la distensió (terrasses, brainstorming corners, coffee points …), àrees de treball informals per al foment de la innovació i la millora contínua, menjadors perfectament equipats i, cabines on poder realitzar trucades o videoconferència amb caràcter confidencial i privat. I tot això, sota un exhaustiu estudi de la il·luminació de cada un dels ambients per obtenir el millor de cada un d’ells.

Fomentem sinergies e innovació

Ens agrada fusionar talent i idees que donin lloc a nous conceptes o negocis. Per això, els nostres espais en moltes ocasions estan orientats a assolir aquest objectiu.

We are Green

A Networkia apostem per un planeta verd i sostenible perquè sabem la conveniència que té tenir cura d’ell i del seu futur. Treballem dia a dia per oferir als nostres clients un entorn cuidat i respectuós amb el medi ambient perquè ells també es sentin implicats.

Al llarg d’aquest any substituirem tot el venatje de plàstic pel ventaje biodegradable, s’instal·larà un sistema de selecció de residus a tots els nostres offices i estem apostant dia a dia per a la implantació d’una oficina sense papers.

Tecnologia

Tots els nostres espais disposen de fibra òptica professional i redundada. A més, compten amb l’electrònica que garanteix la seguretat informàtica el que ens permet estar preparats per complir amb els requeriments dels clients més exigents.

Abans de cada incorporació al client que així ho requereix lliura la seva llista de requeriments en tecnologia per poder configurar la seva infraestructura personalitzada.

Total Easy

Volem que els nostres clients tinguin 0 problemes pel que fa a l’espai de treball i a tot el relacionat amb ell. Pretenem fer fàcil el seu dia a dia a través de la tecnologia (alta fiabilitat, sense interrupcions, velocitat 1.6 GB simètriques), la flexibilitat contractual i de l’espai, l’accés a l’oficina 24×7, aparcament privat o, si no, acords amb aparcaments de la zona, a més d’un ampli ventall de serveis per a acompanyar-lo en tot moment i facilitar-li a l’màxim tot el complementari de forma a que pugui centrar-se en el seu core business.