Oficina privada

Disposar d’una oficina moblada i amb pràcticament tot inclòs al nostre centres de negocis de Barcelona i Madrid suposa una realitat al seu abast.

Animeu-vos a comparar el que suposa llogar una oficina convencional davant contractar un despatx al nostre centre de negocis i comprovarà l’estalvi significatiu en costos que li suposa allotjar-se en un dels nostres business centers .

  Concepte
  Centres
  He llegit i accepto la Política de Privacitat i consento expressament a NETWORKIA BUSINESS CENTER S.L , perquè utilitzi la informació que vostè proporciona en aquest formulari per a estar en contacte amb vostè i per a enviar-li actualitzacions i promocions mitjançant correu electrònic, publicitat en línia personalitzada. Pot canviar d'opinió en qualsevol moment fent clic en l'enllaç donar-se de baixa que hi ha al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic promocional que rebi de la nostra part, o posant-se en contacte amb nosaltres al correu electrònic networkia@networkia.es Tractarem la seva informació amb respecte. Per a obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat, visiti el nostre lloc web. En fer clic a continuació, accepta que puguem processar la seva informació d'acord amb aquests termes.

  El nostre servei d’oficina equipada inclou:

  • Recepció de documentació, visites – 11 hores diàries (de 8:00 a 19:00 de dilluns a dijous i els divendres de 8:00 a 18:00)
  • Accés al centre de negocis amb targeta personal i intransferible 24 × 7
  • Consums d’aigua i llum de les oficines i zones comunes
  • Neteja i manteniment dels despatxos i zones comunes de l’centre de negocis
  • Control d’accés, consergeria, vigilància i seguretat 24 h, 365 dies a l’any
  • Mobiliari: taula, buck, armari, cadira despatx
  • Línia de telèfon fixa ja contractada més un equip telefònic cada dos estacions de treball
  • 4 hores de sales de reunions gratuïtes mensuals (fins a 6 pax), no acumulables. A escollir entre les 13 sales disponibles amb capacitat per a 6 pax en 3 ciutats (Barcelona, Madrid i Alcobendas)
  • Codi d’accés a equip multifunció: impressora, fotocopiadora, escàner, fax
  • Accés a internet fibra òptica simètrica i redundada d’alta velocitat a través de Colt Telecom
  • Ús i gaudi de les nostres meravelloses zones comunes:
   • Coffee corner
   •  Gran terrassa panoràmica amb vistes al Passeig de Gràcia i carrer Diputació exclusiva per a clients dels nostres centres de negocis
   •  Fins a tres sales d’espera especialment decorades per donar-los un caràcter singular (Chester, Biblioteca i Diván)
   •  Office-menjador equipat (nevera, microones, taules etc.) amb accés directe a la terrassa
   • Zona vending, cafè Nespresso © i premsa diària

  Passeig de Gràcia

  El centre de negocis NETWORKIA Passeig de Gràcia, es troba ubicat en un edifici històric, antiga seu de l’empresa asseguradora La Unió i el Fènix.

  Portal del Ángel

  NETWORKIA Portal de l’Àngel es defineix com l’essència del centre de negocis. Un lloc on conflueixen els principals elements que fan que un negoci es senti “com peix a l’aigua” per desenvolupar, innovar, avançar, vendre, relacionar-se i créixer.

  Gran Vía

  En ple centre de la ciutat, a 50 m de la Gran Via i molt a prop de Plaça Espanya i Plaça de Callao, és una de les zones comercials més representatives de tota Europa.

  Cuzco

  Aquest nou espai de treball arriba als 1700 m2 i té una capacitat de fins a 220 llocs configurats en 30 oficines, totes elles amb llum natural.

  La Moraleja

  Ubicat en un edifici representatiu NETWORKIA La Moraleja està pensat principalment per donar cabuda a aquelles empreses que busquen un entorn tecnològic, al costat de les empreses més importants d’Espanya.

  NETWORKIA manté una posició única per proporcionar al seu negoci exactament l’espai que necessita, en li moment que vostè ho vulgui. Tots els nostres centres de negocis tant en Madrid com a Barcelona compten amb tota la infraestructura necessària per oferir la millor solució en oficines flexibles i despatxos moblats, oficina virtual i domiciliació de societats, sales de reunions i formació així serveis de caràcter administratiu com l’atenció personalitzada de trucades i la gestió d’agendes. Comptem amb centres de negocis a Barcelona ia Madrid .