Localitzacions

NETWORKIA destaca pels seus centres de negocis a les dues principals ciutats del país: Madrid i Barcelona.

Els nostres business centers ofereixen servei d’oficines equipades amb mobiliari, connexió a internet mitjançant fibra òptica simètrica i WIFI a les zones comunes, climatització, servei de neteja …

D’altra banda, vam presentar l’opció d’oficina virtual en què a més de la domiciliació de societats poden contractar el servei d’atenció de trucades personalitzat, bons de sales de reunions, oficines per dies o hores i fins accés 24 × 7 a les nostres zones comunes .

Sinó coneix el nostre centre de negocis a Barcelona – Passeig de Gràcia o Portal de l’Àngel, ni ha estat en el nostre centre de negocis Madrid – Gran Vía o Business Center La Moraleja, l’animem a navegar entre les nostres seccions per conèixer-nos millor i contacti amb nosaltres per concertar visita a qualsevol dels nostres centres de negocis.

Passeig de Gràcia

Passeig de gràcia

El centre de negocis NETWORKIA Passeig de Gràcia, es troba ubicat en un edifici històric, antiga seu de l’empresa asseguradora La Unió i el Fènix.

Portal de l’Àngel

Portal de l'Àngel

NETWORKIA Portal de l’Àngel es defineix com l’essència del centre de negocis. Un lloc on conflueixen els principals elements que fan que un negoci es senti “com peix a l’aigua” per desenvolupar, innovar, avançar, vendre, relacionar-se i créixer.

Gran Vía

Gran Vía

En ple centre de la ciutat, a 50 m de la Gran Via i molt a prop de Plaça Espanya i Plaça de Callao, és una de les zones comercials més representatives de tota Europa.

Cuzco

Cuzco

Aquest nou espai de treball arriba als 1700 m2 i té una capacitat de fins a 220 llocs configurats en 30 oficines, totes elles amb llum natural.

La Moraleja

La Moraleja

Ubicat en un edifici representatiu NETWORKIA La Moraleja està pensat principalment per donar cabuda a aquelles empreses que busquen un entorn tecnològic, al costat de les empreses més importants d’Espanya.

NETWORKIA manté una posició única per proporcionar al seu negoci exactament l’espai que necessita, en li moment que vostè ho vulgui. tots els nostres centres de negocistant en Madrid com en Barcelona compten amb tota la infraestructura necessària per oferir la millor solució en oficines flexibles i despatxos moblats, oficina virtual i domiciliació de societats, sales de reunions i formació així serveis de caràcter administratiu com l’atenció personalitzada de trucades i la gestió d’agendes. Comptem amb centres de negocis a Barcelona ia Madrid.