PARTNERS I ACORDS

Networkia Business Center

NEWARE
Neware el formen un grup de professionals amb anys d’experiència en el sector que tenen com a principal objectiu donar respostes a totes les necessitats tecnològiques de les empreses.
Actualment, la tecnologia s’ha convertit en un element clau per a l’operativitat de tot tipus de negoci. La criticitat i complexitat dels serveis IT és tal que qualsevol incidència en aquests serveis té una forta repercussió econòmica.
NETWORKIA través d’Neware ofereix solucions gestionades a les àrees de Sistemes, Xarxes, Seguretat, Hosting, Disseny i Software perquè les empreses puguin centrar-se en el seu negoci i no haver de desviar els seus recursos a la gestió de la seva infraestructura de serveis IT. El nostre únic objectiu és ser el seu partner tecnològic i ajudar a definir i implementar solucions a mida de la seva empresa.
CUSTOMSUITS

CustomSuits és una consultora boutique de creació i gestió d’espais de treball flexibles, que busca desenvolupar projectes innovadors i amb una visió de futur posada en nous models i organització de negocis. Ajudem a la gestió dels seus actius immobiliaris, al desenvolupament i expansió dels mateixos, així com l’assessorament i organització dels espais. Transformem espais amb l’objectiu de generar un augment de la rendibilitat, dotant-los d’un major valor afegit.

Creem innovadors espais de treball flexibles, llocs únics que creen sinergies i entorns singulars perquè els treballadors puguin desenvolupar-se plenament dins d’una comunitat.

Sant Cugat Consulting
logoscc1

Sant Cugat Consulting , neix el 1993 i es converteix en un despatx de referència al Vallès en l’àmbit de la gestió, la fiscalitat i dret d’empresa. Un equip proper al client, format per 15 professionals especialistes en les àrees fiscal, comptable, laboral i jurídica d’empresa. Cada any inverteixen en la formació del seu equip per garantir un servei de qualitat totalment actualitzat. De la mateixa manera, renoven les seves eines informàtiques per facilitar la gestió i relació amb els seus clients.

La seva missió és donar l’oportunitat a les empreses i autònoms, de poder dirigir el seu negoci, des del punt de vista del professional de la gestió, amb informació i seguretat en la presa de decisions, així com de disposar entre els seus col·laboradors, de personal altament qualificat a un cost molt assequible.

Sant Cugat Consulting i NETWORKIA Business Center signen un acord de col·laboració amb l’objectiu de crear sinergies entre els serveis que ofereixen les dues parts, reforçar la imatge de qualitat davant dels clients aprofitant el prestigi de cadascuna i millorar el servei al client ampliant l’àmbit d’influència i actuació.

Els Srs. Pep Gil i Juanjo Martínez , principals representants de cada part, van formalitzar aquest acord tan positiu per a ambdues companyies al juliol de 2013.