Coworking space

Oferim solucions d’espais de treball compartits i flexibles que permeten ajustar el pressupost al màxim pagant només pel que s’utilitza. Posem a disposició dels nostres clients magnífiques zones comuns que es convertiran en el millor aliat per a reunions de negocis, establir sinergies i networking entre la comunitat de coworkers.Accounts

Free Trial

Projects

OFFICE DAY PASS

Des de 20€ 

IVA no inclòs

Accés a treballar en zona Club

Connexió WIFI professional

Preus especials sales de reunions

BONO 10 DAYS PASS

Des de170€

IVA no inclòs

Accés a treballar en zona Club

Connexió WIFI professional

Preus especials sales de reunions

SMART DESK

Des de190€/mes

IVA no inclòs

Accés a treballar en zona Club

Connexió WIFI professional

Preus especials sales de reunions

PREMIUM

Des de 250€/mes

IVA no inclòs

Coworking privat i Wi-Fi professional

2h sales de reunions (6pax)

Correu, paqueteria i Ús dades postals

CLUB

Des de 290€/mes

IVA no inclòs

Característiques de l'opció Premium

Domiciliació de la societat

Taquilla segura amb clau

Paseo de gracia

El centre de negocis NETWORKIA Passeig de Gràcia, es troba ubicat en un edifici històric, antiga seu de l’empresa asseguradora La Unió i el Fènix.

Portal del Ángel

NETWORKIA Portal de l’Àngel es defineix com l’essència del centre de negocis. Un lloc on conflueixen els principals elements que fan que un negoci es senti “com peix a l’aigua” per desenvolupar, innovar, avançar, vendre, relacionar-se i créixer.

Gran Vía

En ple centre de la ciutat, a 50 m de la Gran Via i molt a prop de Plaça Espanya i Plaça de Callao, és una de les zones comercials més representatives de tota Europa.

Cuzco

Aquest nou espai de treball arriba als 1700 m 2 i té una capacitat de fins a 220 llocs configurats en 30 oficines, totes elles amb llum natural.

La Moraleja

Ubicat en un edifici representatiu NETWORKIA La Moraleja està pensat principalment per donar cabuda a aquelles empreses que busquen un entorn tecnològic, al costat de les empreses més importants d’Espanya.

NETWORKIA manté una posició única per proporcionar al seu negoci exactament l’espai que necessita, en li moment que vostè ho vulgui. Tots els nostres centres de negocis tant en Madrid com a Barcelona compten amb tota la infraestructura necessària per oferir la millor solució en oficines flexibles i despatxos moblats, oficina virtual i domiciliació de societats, sales de reunions i formació així serveis de caràcter administratiu com l’atenció personalitzada de trucades i la gestió d’agendes. Comptem amb centres de negocis a Barcelona ia Madrid .