• La ciutat de Alcobendas actualment acull a més de 500 multinacionals i ja s’ha guanyat ho sobrenomeno de “gegant empresarial” con busca de 15.000 companyies. Es posiciona com la tercera ciutat d’Espanya con més multinacionals i la segona en facturació i ús d’aquestes empreses
  En aquest context i a les portes del nou any, NETWORKIA vol compartir una molt bona noticia: la 2a ampliació del nostre centre de negocis en la Moralitat, convertint-lo en el nostre major Workspace i, sense lloc a dubte, el més gran de Alcobendas.
  En 2016 ja es va ampliar con la segona planta de l’edifici situat en el 14 d’Avinguda Europa del Parc Empresarial La Moralitat i, una vegada aconseguida la plena ocupació, NETWORKIA es llança con la primera planta del mateix edifici.
  Networkia Business Center La Moralitat, estrenarà el 2018 ampliant el seu espai con 10 despatxos completament equipats i un total de 72 noves workstations disponibles a més de 20 noves places d’aparcament en el mateix edifici.
  En aquest any que estem a punt de finalitzar Networkia Business Center La Moralitat ha vist com s’han renovat íntegrament totes les seves sales de reunions, s’ha substituït tota la il·luminació por sistema led, així com s’ha actualitzat l’electrònica del centre de negocis instal·lant switches de gamma pro-bussines de Dlink, a més d’un core switch revertint molt positivament en la seguretat en les comunicacions de tots els clientes.
  Con aquesta ampliació, el nostre Workspace en Alcobendas aconsegueix els 2.400m2 , sumats als 370 m2 de terrassa, repartits en 54 despatxos equipats, 5 sales de reunions con capacitats per a 6 i 25 pax, un hall central i un renovat office menjador de 70m2 Definitivament, fent aquest pas, Networkia Business Center La Moralitat aferma la seva posició com el c entro de negocis de referència a la ciutat de Alcobendas, posant a la disposició de les companyies i professionals una infraestructura empresarial de gran valor per al municipi

  Leave Comment

  Your email address will not be published.