• Aquesta setmana s’inicien els treballs de condicionament del nou centre NETWORKIA Cuzco situat en districte de Cuzco, la zona comercial i financera de Madrid per excel·lència.
  Aquest nou workspace aconsegueix els 1700 m2 i té una capacitat de fins a 220 llocs configurats en 30 oficines, totes elles amb llum natural. Els espais es distribueixen en zona de coworking, meeting & coffee àrees, 6 sales de reunions, oficines individuals i despatxos de fins a 60 persones. A més, el centre disposa de pàrquing propi en el mateix edifici.
  Amb accés directe des del carrer Poeta Joan Maragall (abans denominada Capità Hi hagi) gaudeix d’una visibilitat i accés excepcionals que ho convertiran sens dubte en una de les propostes més interessants per a emplaçar una empresa en aquesta part de la capital:
  Primer, per la seva immillorable ubicació on es conjuminen negocis, instal·lacions esportives, gastronomia i una àmplia oferta comercial.
  Segon, per les seves magnífiques instal·lacions pensades i dissenyades perquè empreses i professionals convisquin com a peix en l’aigua. A més dels despatxos privats, el centre comptarà amb espais comuns dirigits a reunir-se, distendre’s, innovar, en definitiva, crear comunitat per a facilitar i impulsar el dia a dia dels seus usuaris. Per a això, hem aprofitat els avantatges que ens ofereixen les últimes tecnologies per exemple a través de la instal·lació de phone box i equips audiovisuals interactius.
  I tercer, cada vegada les grans corporacions estan buscant deslocalitzar part dels seus equips per a fomentar la innovació i NETWORKIA Cuzco compta amb espais per a albergar grans equips de persones connectats amb la millor tecnologia i posant innombrables recursos al seu abast.
  Aquest últim moviment porta a NETWORKIA a gestionar un total de més de 8000m2 de Business Center repartits a Madrid entre els workspaces de la Moralitat, Gran Via i Cuzco i a Barcelona entre els centres de negocis de Portal de l’Àngel i Passeig de Gràcia.
  Des de NETWORKIA ens sentim orgullosos de poder oferir-los aquesta notícia en primícia i els mantindrem informats del decurs dels treballs de condicionament, així com de la data prevista d’obertura que preveiem podria ser al gener de 2019.

  Leave Comment

  Your email address will not be published.