• Els flexible workspaces es consoliden com una alternativa cada vegada més interessant enfront dels lloguers tradicionals a causa de la qualitat, instal·lacions, equip humà, preus competitius i la immediatesa en la seva incorporació. Per aquest motiu, Networkia Business Center, ha obert el seu cinquè workspace a Madrid, situat en el districte de Cuzco, al costat de Passeig de la Castellana, la zona comercial i financera de la capital per excel·lència. Podem resumir els avantatges que aporten els espais flexibles en els següents punts:

  1. Atracció i retenció de talent

  Aquest nou centre, denominat NETWORKIA Cuzco, està totalment pensat per a relacionar-se, traient el màxim partit a les zones comunes que van des de zones de meeting point, cabines de phone booth ideals per a videoconferències i trucades confidencials i coffee corners que permeten moments de distensió i reunions informals. Tot això sembla confirmar que, perquè una empresa experimenti el que realment li aporta un espai flexible, els seus professionals han de tenir accés a les eines i a l’entorn adequat per a cada circumstància. Un només espai pot no ajustar-se a totes les situacions, per la qual cosa Networkia ofereix en un únic centre, diferents alternatives per a poder dur a terme diferents tasques i activitats segons la necessitat de cada moment.

  2. Major productivitat

  Principalment, Networkia Cuzco està pensat per a equips mitjans i grans ja que la majoria de les oficines privades que disposa tenen una capacitat de 8 i 12 persones, aconseguint en alguns casos els 20 llocs. Si un equip se sent còmode en el seu lloc de treball, tant amb les seves instal·lacions com amb l’ambient, el seu treball serà molt més productiu i conseqüentment, estarà més enfocat a aconseguir els seus objectius amb una probabilitat d’èxit major.

  3. Major agilitat i economia d’escala

  Un dels majors beneficis de l’espai flexible és que permet a les empreses ser més àgils i créixer ràpidament, especialment en nous mercats, ja que ajuda a incrementar la velocitat de la comercialització. Els centres de Networkia ofereixen un nivell de connectivitat i una tecnologia totalment adaptables i ideals que contribueixen al fet que les empreses puguin ser més dinàmiques i flexibles és al que cada circumstància requereix.

  4. Major diversitat i inclusió

  Una dels avantatges d’un Business center és poder estar treballant en el teu negoci però al mateix temps compartint zones amb altres professionals, i això, és molt beneficiós per a aquelles empreses que pretenguin estendre el seu ventall de contactes. A més, l’espai flexible pot ajudar a millorar la inclusió de grups que busquen equilibrar la vida personal i laboral. Finalment i no menys important, la decoració del nou espai. Tots coneixem la definició tradicional d’oficina però hem de començar a pensar que el paper i la foto típica d’un espai físic de treball està canviant. És cada vegada més flexible i necessita d’altres característiques, tecnologia i instal·lacions per a complir la seva funcionalitat. En altres paraules, la tecnologia està canviant el concepte d’oficina moderna i hem d’estar preparats per a un futur que necessita llocs de treballs adaptables. Per aquest motiu, Networkia cuida la seva decoració i la seva imatge amb elements d’alta qualitat i que aportin calidesa i benestar perquè les empreses i els seus empleats se sentin bé. En Networkia comptem amb espais ideals per a fomentar la creativitat i la innovació fora de les clàssiques i tradicionals oficines corporatives de les empreses. Així que, en definitiva, apostem totalment pel talent.

  Treballem a generar espais òptims per a captar i fidelizar talent. Si vostè és el que està buscant per al seu equip, en els nostres centres trobarà un lloc ideal per a dur a terme el seu negoci amb èxit.

  Leave Comment

  Your email address will not be published.