• Les instal·lacions d’una empresa adquireixen un paper molt important tant per a la comoditat dels treballadors com per a la imatge que els clients i les visites adquireixin d’ella. La sala de reunions és, sense cap dubte, un dels espais més importants i amb major repercussió en un negoci, així que és vital disposar d’una ben moblada i equipada.
  Sala reuniones
  En Networkia Business Center som conscients de l’important que és per a una companyia disposar de sales en les quals dur a terme reunions tant del propi personal de l’empresa com de futurs clients o inversors. Per tant, els oferim espais totalment equipats amb la millor tecnologia del mercat actual i el mobiliari més confortable en les quals tenen l’oportunitat d’organitzar reunions, videoconferències, formacions o tot tipus de trobades professionals. A més, posem a la disposició dels nostres clients assistència tècnica i administrativa, garantint així que tots els dispositius funcionen a la perfecció i que les visites estaran degudament ateses durant el temps que estiguin en les nostres instal·lacions.

  Factors més importants en una sala de reunions professional

  La professionalitat i la funcionalitat són característiques primordials per a nosaltres, raó per la qual les incloem en cadascun dels espais que posem a la disposició dels clients que confien en els nostres centres per a realitzar les seves reunions o esdeveniments, ja sigui de manera esporàdica o habitual. Per a tot l’equip que conformem Networkia, els factors més importants que han d’estar presents en una sala de reunions professional són:
  Funcionalitat
  Com dèiem, és imprescindible que les sales disposin de tots els equips necessaris per a exercir l’activitat amb rapidesa i la més alta qualitat. En cas contrari, no compleix amb les seves funcions i, per tant, no és pràctica per als clients.
  Elegància
  Si es vol donar una imatge de professionalitat i cura per la marca als assistents de la reunió, s’haurà de dissenyar i decorar la sala amb els elements adequats. El més recomanable és evitar possibles distraccions i afegir mobiliari modern i confortable, a més de mantenir-la en tot moment neta i ordenada.
  Aïllament
  No importa si es tracta d’una sala tancada per complet amb les tradicionals parets o si té separacions acristaladas. És fonamental que estigui ben aïllada dels sorolls de l’exterior i que no s’escoltin les converses de l’interior per a aconseguir la màxima concentració dels assistents i confidencialitat.
  Encara que són requisits fonamentals per a aconseguir uns òptims resultats tant de cara als clients com de la pròpia empresa, no totes les sales de reunions els compleixen. En Networkia Business Center acumulem més de 10 anys d’experiència en la gestió de centres de negoci i, per tant, som molt conscients de la importància que tenen aquests espais en una companyia.
  Les sales que trobaran en els nostres business centers estan equipades per complet amb tot el necessari per a satisfer les necessitats dels nostres clients. Els convidem a venir a comprovar-ho per vostès mateixos als nostres centres situats a Barcelona (Passeig de Gràcia i Portal de l’Àngel) i Madrid (Gran Via i La Moralitat – Alcobendas). Els esperem.

  Leave Comment

  Your email address will not be published.