• En NETWORKIA posem a la seva sencera disposició el centre de negocis a Madrid que estan buscant per a establir la seva empresa amb totes les comoditats i prestacions que necessiten. Com a professionals amb més de 10 anys d’especialització i experiència en la gestió de centres de negocis, som conscients de les seves exigències i peticions, i els donem resposta amb total professionalitat.
  En l’actualitat, a Madrid comptem amb dues business centers completament equipats, un situat al carrer Sant Bernardo, al costat de la Gran Via, i un altre en Alcobendas – La Moralitat (recentment reformat), tots dos emplaçaments perfectes per a desenvolupar tot tipus d’activitats professionals. Disposem dels últims avanços tecnològics i ens adaptem al que vostès i les seves empreses necessitin. Tan sols han de contactar amb nosaltres i demanar informació, i nosaltres ens encarregarem de la resta.

  Quins serveis trobaran en els nostres servei de centres de negocis en Gran Via i La Moralitat ?

  Oficines equipades. Lloguem oficines de diferents grandàries perquè puguin adquirir aquelles que més s’adaptin al seu model de negoci i nombre d’empleats. Totes elles estan completament equipades amb l’última tecnologia i amb el mobiliari de major qualitat del mercat actual.
  Sales de reunions. Els nostres centres de negocis compten amb espais dissenyats per a satisfer les necessitats dels nostres clients i realitzar en ells reunions, videoconferències, formació o tot tipus d’esdeveniments que requereixin. Com totes les instal·lacions, estan degudament equipades amb la tecnologia més innovadora.
  Coworking Space. En Networkia oferim espais de treball compartits amb zones comunes i individuals que satisfan les necessitats principalment d’emprenedors, startups i pimes. El coworking és una pràctica cada vegada més comuna i amb major èxit en tot el mut, especialment per la seva flexibilitat i l’estalvi de costos que suposa.
  Oficina virtual. Es tracta de la millor opció per a tots aquells professionals que acaben de començar, estan obrint una nova delegació, passen moltes hores fora de l’oficina o treballen des de casa. Sigui com sigui, si no necessiten un despatx físic en el nostre centre de negocis, li donem la possibilitat de domiciliar la seva empresa amb nosaltres.
  Altres serveis. Les prestacions que els oferim si decideixen confiar en nosaltres són múltiples, com a gestió d’agendes, producció audiovisual, servei de secretariat i compra de material d’oficina, servei d’àpats, atenció al client personalitzada, i assessorament informàtic entre molts altres. No dubtin a contactar amb nosaltres si desitgen saber més.
  En cas que estiguin buscant un centre de negocis a Madrid en el qual establir la seva seu amb totes les garanties i comoditats, Networkia Business Center és el que necessiten. Vengen a visitar els nostres espais disponibles en Gran Via i en Alcobendas – La Moralitat i confiïn en la professionalitat del nostre equip. Els esperem!

  Leave Comment

  Your email address will not be published.