• Flexible Office Space

  En els últims anys el concepte de Coworking o Business Center, conegut també com Workspace, ha cobrat molta força, convertint-se en un espai flexible ideat per facilitar el dia tant a les PIMES, les start ups ja que afavoreix els entorns emprenedors durant l’inici de la seva activitat de negoci, com a les grans corporacions que gràcies a aquests espais guanyen en flexibilitat i poder d’adaptació.

  Networkia compta amb cinc workspaces repartits estratègicament entre Madrid i Barcelona amb una ubicació excel·lent a les dues ciutats on hem dissenyat un entorn idoni per a treballar que ha estat objectes d’altes valoracions pels nostres clients i col·laboradors.

  Pero i, … ¿Com funciona un Flexible Workspace?

  • Els coworking ofereixen una important varietat de serveis a les empreses per tal de disminuir els costos de gestió i recursos que comporta mantenir una oficina tradicional. Per això s’han convertit en una gran alternativa per a moltes organitzacions. Networkia presta serveis a empreses nacionals i internacionals cobrint de forma eficaç diverses necessitats.
  • Necessites organitzar una reunió empresarial però no comptes amb l’espai oportú? En comptes de pagar elevades sumes per llogar un saló de conferències en un hotel, els Business Center ofereixen sales de reunions de diverses mides i contractables per hores, mitja jornada o jornada completa. Confia en nosaltres, Networkia té les sales de reunions a Barcelona i Madrid perfectes per dur a terme la teva reunió o esdeveniment amb totes les comoditats.
  • A més oferim oficines privades de diferents mides per a establir la seva empresa sense la necessitat de realitzar cap inversió ni comprometre a llargs contractes de lloguer. D’altra banda, s’inclouen serveis de manteniment, secretariat i suport administratiu, convertint-se en una alternativa realment atractiva.
  • Oficines virtuals: moltes empreses no requereixen espai físic per dur a terme el seu treball, però, sempre és necessari disposar d’una adreça física que transmeti seguretat i prestigi. En aquest aspecte, els nostres centres tant de Barcelona o Madrid ofereixen aquest tipus de solucions a preus molt competitius en funció de l’tipus de servei que es desitgi contractar, sens dubte una opció molt convenient per a moltes organitzacions.

  Així mateix, Networkia Business Center ofereix espais de treball compartits i flexibles que permeten ajustar el pressupost a l’màxim pagant només pel que s’utilitza. Posem a disposició dels nostres clients magnífiques zones comuns que es convertiran en el millor aliat per a reunions de negocis, establir sinergies i networking entre la comunitat de coworkers.

  • Una altra gran avantatge és la quota de servei d’un Business Center. Qui utilitza els serveis d’un workspace, no ha de preocupar-se per altres imports que sempre se sumen al lloguer d’una oficina convencional: despeses de comunitat, subministraments, telefonia, internet, neteja, mobiliari etc. ja que estan inclosos en la quota mensual.

  Així doncs, els nostres centres de negocis estan totalment preparats per atendre qualsevol tipus d’empresa i necessitat. Oferim des ubicacions com Passeig de Gràcia o Portal de l’Àngel, llocs molt transitats i populars a la ciutat de Barcelona fins Alcobendas, Cuzco o Gran Via de Madrid, la capital empresarial per excel·lència. Apostem pels nostres clients i, l’adaptació i innovació dels nostres centres, va evolucionant paral·lelament al costat d’ells.

  Leave Comment

  Your email address will not be published.