• fengshui-networkia-noticia-blog-sistema

  És cert això que diuen que quan un treballador se sent bé a la seva oficina – ja sigui per l’ambient, pel lloc de treball, pels companys, – obté resultats més positius i treballa de manera més eficient.

  Networkia, basada en oferir el servei d’espais de treball, es compromet a generar un ambient més fluid, relaxat i amb energia totalment positiva perquè els seus clients es sentin com peix a l’aigua mentre fan la seva feina. Aquest cop, hem apostat pel sistema Feng Shui en els centres de Barcelona, ​​de moment.

  Molts de vosaltres us preguntareu que què és Feng Shui i nosaltres us anem a aclarir els dubtes:

  • El Feng Shui és un antic sistema filosòfic d’origen taoista basat en l’ocupació conscient i harmoniosa de l’espai, per tal d’aconseguir un efecte positiu en les persones que l’habiten.
  • Qui es guia pels principis i tècniques de l’Feng Shui, aconsegueix ordenar i equilibrar gairebé totes les àrees de la vida personal o professional, els principis bàsics serveixen per aconseguir el punt d’equilibri màxim entre l’entorn i la persona mateixa.
  • L’anàlisi de Feng Shui cobreix l’entorn extern i l’interior de l’espai, tenint en compte les direccions, formes i colors. Té en compte l’orientació geogràfica de la propietat juntament amb l’any en què es va construir. Aquestes dades determinen quines energies comunament conegudes en Feng Shui com “estrelles” provenen de vuit direccions principals cap al centre de la propietat.
  • Depenent del que trobi en el seu camí: formes i objectes fora de la propietat; la ubicació de les portes i finestres a través de les quals pot fluir; formes, objectes i colors a l’interior de la propietat, l’impacte de l’energia pot ser més o menys benigne. Pot oferir oportunitats o generar desafiaments en les diverses àrees de la vida.

  Aquest nou sistema permetrà acabar de perfeccionar els nostres centres en quant a les energies i ambient i, creiem, que és un pas endavant important per poder aconseguir de manera més eficaç a aquests objectius que tenim present.

  Feng Shui en Networkia
  Feng Shui en Networkia

  Leave Comment

  Your email address will not be published.