Qui som

Networkia Business Center

Oferim solucions d’espais de treball compartits i flexibles des 2012. Workspaces amb ànima on els negocis prosperen i les persones se senten feliços compartint espai i coneixement.

Amb un equip directiu de més de 15 anys d’experiència en el sector, en l’actualitat, NETWORKIA gestiona un total de més de 8000m2 de Business Center & amp; Coworking repartits a Madrid entre els workspaces de la Moraleja, Gran Via i Cuzco ia Barcelona entre els centres de negocis de Portal de l’Àngel i Passeig de Gràcia.

Som una comunitat de més de 600 empreses que compartim l’entusiasme per la nostra feina, el repte de la millora contínua, la superació de les adversitats i, tot això, amb el convenciment que ens trobem en el millor lloc on podríem estar.

Ja sigui la gestió de neteja diària de les instal·lacions, la seguretat i el sistema de control d’accés així com el manteniment del sistema de climatització i les instal·lacions, en NETWORKIA ens ocupem de tot sense que el nostre client hagi d’invertir ni un sol minut a aquestes tasques, podent dedicar tot el seu temps al que realment importa: la seva Core Business.

Juanjo Martínez, fundador i CEO de NETWORKIA afirma per a les grans companyies, és important controlar un budget fix per lloc de treball, afegit a la flexibilitat contractual per a contreure o expandir-se segons ho requereixi cada moment. A més, oferim instal·lacions que sempre estan al primer nivell. A diferència d’una gran empresa que realitza una inversió al principi, a NETWORKIA, contínuament, reinvertim en actualitzar els nostres espais per a garantir que tant tècnica i tecnològicament com a efectes de confort compleixin amb les exigències dels nostres usuaris.

Un altre punt important per destacar és la capacitat que tenen els nostres espais de fidelitzar i captar talent. Un aspecte cada vegada més valorat per aquestes grans companyies. A l’efecte d’autònoms, freelancer o petites companyies, els permet disposar d’un nivell d’infraestructura i serveis al nivell dels grans a un cost competitiu.

NBC neix al març de 2012 com a resposta a les necessitats d’expansió d’un grup amb més de 10 anys d’experiència en els centres de Negocis </ strong> </ h4>

La direcció d’aquests centres es manté a la figura de Juanjo Martínez que amb aquesta nova etapa considera que: ‘Donant aquest pas, ens posicionem com un dels líders del país dins del sector de centres de negocis </ strong>, passant de ser un gran operador local a un dels primers a nivell nacional. Això també suposa una multitud d’avantatges per als nostres clients al poder disposar de diferents localitzacions de serveis i, al mateix temps, millora la nostra competitivitat ja que ens permet abordar un mercat potencial molt més ampli. ‘

Portal del Angel *****

Centre de negocis Barcelona: Ubicació emblemàtica i
estratègica i instal·lacions exclusives

Gran Vía ***

Centre de negocis Madrid:
Ubicació estratègica em el centre de Madrid

Mosaic-Interiorisme-01

Cuzco ***

Centre de negocis Madrid: Ubicació emblemàtica i
estratègica i instal·lacions exclusives

La Moraleja *****

Centre de negocis La Moraleja: Ubicació d’imatge i prestigi, al costat de les principals empreses del país.

Paseo de Gracia *****

Centre de negocis Barcelona: Ubicació emblemàtica i etratégica i instal·lacions exclusives

Equipo

Olivia Parker

Finance Mentor

Tyler Hudson

Business Mentor

Austin Baker

Leadership Mentor

Ashley Fernandez

Finance Mentor