PROMOCIONS

Networkia Business Solutions

Bons d'hores sales de reunions

Si és un professional i treballa en una empresa, però no disposa d’un lloc concret o idoni per a realitzar reunions amb els seus clients o contactes, nosaltres tenim la solució ideal per a vostè. Els nostres bons de sales de reunions permeten comptar amb una bossa d’hores de 10, 25 i 50, a preus molt competitius, que poden anar consumint segons les seves necessitats, sempre sota reserva prèvia.

En NETWORKIA Business Center disposem de bons en tots els nostres centres de negocis de Madrid i Barcelona a més d’estar disponibles per a sales de diferents capacitats: des de 4 fins 50 pax el que aporta gran flexibilitat als nostres clients. Cal destacar que els bons han de consumir-se en un màxim de 6 mesos i no són aplicables els caps de setmana.

Els animem a venir a conèixer els nostres espais per a reunions i podrà comprovar que compten amb tot el necessari per satisfer les seves necessitats i convertir la reunió en tot un èxit.

Oficines corporatives a Madrid

El nou workspace de Madrid aconsegueix els 1.700 m2 i té una capacitat de fins a 220 llocs configurats en 30 oficines, totes elles amb llum natural. Els espais es distribueixen en zona de coworking, meeting & coffee àrees, 6 sales de reunions, oficines individuals i despatxos de fins a 60 persones. A més, el centre disposa de pàrquing propi en el mateix edifici.

Disposa de despatxos privats els quals estan dissenyats i pensats perquè els professionals i empreses convisquin com peix a l’aigua. Doncs, aquí a NETWORKIA tenim clar que volem proporcionar al seu negoci exactament el tipus d’espai que necessita en el moment que vostè ho vulgui.

Llavors, per què no aprofitar aquesta OPORTUNITAT? 1 mes gratis per a aquells contractes anuals en el nostre centre de negocis de Madrid a prop de La Castellana, un barri amb un ambient totalment perfecte per dur a terme els seus negocis.

Promoció sales reunions a Madrid

El nou espai de treball de NETWORKIA situat a Madrid prop de la Castellana, disposa de dues sales de reunions totalment equipades i que ofereixen una àmplia gamma de serveis.

En aquest centre de negocis tenim la Sala Cusco, amb una capacitat de fins a 10 persones que resulta idònia per dur a terme les seves reunions periòdiques del seu negoci i també la Sala Goya + Velazquez amb una capacitat de fins a 40 persones perfecta per a esmorzars de treball i networking. Reunions internes, presentació de productes, reunions comercials, planificació de projectes …

De debò va a perdre aquesta gran oportunitat? No deixeu que li expliquin i tingui una reunió d’èxit.