Oficina flexible per hores

La flexibilitat per als professionals resulta primordial sobretot quan, per la seva activitat, realitzen la major part de tasques a casa del client o bé des de la seva pròpia.

Un espai físic permanent no els suposa cap avantatge però una oficina completament equipada que poden utilitzar les hores requerides i durant el temps que decideixin si que realment pot contribuir positivament a: imatge d’empresa, productivitat, confiança i fidelització de clients … en definitiva, a seu negoci.

Informeu-vos sobre els nostres BONS D’HORES de Sales de Reunions i Oficines. Disposem de bons de 10, 25 i 50 hores.

  Concepte
  Centres
  He llegit i accepto la Política de Privacitat i consento expressament a NETWORKIA BUSINESS CENTER S.L , perquè utilitzi la informació que vostè proporciona en aquest formulari per a estar en contacte amb vostè i per a enviar-li actualitzacions i promocions mitjançant correu electrònic, publicitat en línia personalitzada. Pot canviar d'opinió en qualsevol moment fent clic en l'enllaç donar-se de baixa que hi ha al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic promocional que rebi de la nostra part, o posant-se en contacte amb nosaltres al correu electrònic networkia@networkia.es Tractarem la seva informació amb respecte. Per a obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat, visiti el nostre lloc web. En fer clic a continuació, accepta que puguem processar la seva informació d'acord amb aquests termes.

  El servei d’oficina per hores inclou:

  • Despatx privat d’ús exclusiu
  •  Accés a Internet
  • Climatització

  Productes relacionats i altres opcions que es poden contractar:

  • Atenció telefònica personalitzada ja sigui puntual, per a cada ocasió com permanent (en aquest últim cas inclou un nombre exclusiu)
  • Serveis de secretariat (Gestió d’agendes, confirmacions d’assistència …)
  • Pauses de restauració i cafè
  • Oficina Virtual (En totes les seves modalitats)

  Passeig de Gràcia

  El centre de negocis NETWORKIA Passeig de Gràcia, es troba ubicat en un edifici històric, antiga seu de l’empresa asseguradora La Unió i el Fènix.

  Portal del Ángel

  NETWORKIA Portal de l’Àngel es defineix com l’essència del centre de negocis. Un lloc on conflueixen els principals elements que fan que un negoci es senti “com peix a l’aigua” per desenvolupar, innovar, avançar, vendre, relacionar-se i créixer.

  Gran Vía

  En ple centre de la ciutat, a 50 m de la Gran Via i molt a prop de Plaça Espanya i Plaça de Callao, és una de les zones comercials més representatives de tota Europa.

  Cuzco

  Aquest nou espai de treball arriba als 1700 m2 i té una capacitat de fins a 220 llocs configurats en 30 oficines, totes elles amb llum natural.

  La Moraleja

  Ubicat en un edifici representatiu NETWORKIA La Moraleja està pensat principalment per donar cabuda a aquelles empreses que busquen un entorn tecnològic, al costat de les empreses més importants d’Espanya.

  NETWORKIA manté una posició única per proporcionar al seu negoci exactament l’espai que necessita, en li moment que vostè ho vulgui. Tots els nostres centres de negocis tant en Madrid com a Barcelona compten amb tota la infraestructura necessària per oferir la millor solució en oficines flexibles i despatxos moblats, oficina virtual i domiciliació de societats, sales de reunions i formació així serveis de caràcter administratiu com l’atenció personalitzada de trucades i la gestió d’agendes. Comptem amb centres de negocis a Barcelona ia Madrid .